2-0... Pentru ei!

>> joi, august 12

Singurul meci amical dinaintea inceperii campaniei preliminarii pentru Euro 2012, s-a incheiat cum nu se putea mai prost. Turcii si-au luat revansa pentru infrangerea de data trecuta, cu exact acelasi numar de goluri. In 82 de minute, Tamas, Niculae si Florescu s-au dovedit periculosi cu cate o ocazie spre poarta lui Volkan, insa nu suficient cat sa deschida scorul. Cel mai periculos om de pe teren a fost insa arbitrul, care, pierzandu-si probabil lentilele de contact in gazonul care sarea in toate partile, a vazut cu cateva minute inainte de final un...penalty!
Turcii au reusit astfel sa deschida socrul, si dupa numai trei minute (cand tricolorii nostri inca erau ametiti de intrebarea "de cati pumni e nevoie pentru a invineti un arbitru"), au mai reusit un gol. De data asta, pe bune... Astfel, partida deloc amicala s-a incheiat cu 2-0 in favoarea lor. Speram ca rezultatul sa nu afecteze moralul alor nostri, care pe 3 septembrie vor intani Albania in primul meci din preliminariile pentru CE din 2012.

Si apropo, atmosfera de pe stadion a semanat mult cu cea din Romania. Aproape 5000 de suporteri turci au dormit pe scaune, in conditiile in care presa romaneasca anuntase ca se vandusera aproape 40.000 de bilete. Poate ca ceilalti 35.000 s-au speriat si au fugit inainte de fluierul de start, sau poate (ca de obicei!) presa de la noi e mai dezinformata decat ar trebui.

0 comentarii:

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP